image
Narodna glazba
image
Latino glazba
image
Country glazba
image
Zabavna glazba
image
Mexico glazba
image
Rock&roll glazba
image
Popularna glazba

O nama


Petorica glazbenika različitih glazbenih afiniteta i velikog iskustva stečenog na brojnim pozornicama diljem Europe, okupljena je u odličan zabavno-glazbeni sastav TEQUILA BAND. Tequila band je univerzalni band za sve vrste evenata, fešti, otvorenja, latino party-a i rock klubove. Uz standardni zabavni repertoar izvode svjetske latino hitove i evergreene. Ako želite kvalitetni glazbeni sastav onda je Tequila band pravo rješenje za Vas.

 Tijekom godina druženja i zajedničkog sviranja izgradili smo široki repertoar za svaku prigodu koji se sastoji od internacionalnih i domaćih glazbenih brojeva, od klupskih svirki preko svadbenih svečanosti do svih vrsta evenata uz želju i uvjerenje da našu pozitivnu energiju i radost muziciranja možemo podijeliti sa svima vama, ljubiteljima dobre glazbe i vrhunske zabave. Upotrebom velikog broja instrumenata trudimo se približiti originalnom zvuku u različitim glazbenim stilovima. Sastav čine: Charlie (vokal, gitara,sax, klarinet), Alen (vokal, gitare), Darko (vokal, klavijature), Gordan (vokal, bas) i Davorin (vokal, bubnjevi, udaraljke).

Ne dovodite u pitanje kvalitetu Vaše svečanosti, neka vaš izbor bude TEQUILA BAND! ! !

Kao veliki entuzijasti ali i iskusni profesionalci, koristimo se samo vrhunskim instrumentima i najkvalitetnijim ozvučenjem, a atmosferu upotpunjujemo atraktivnim profesionalnim svjetlosnim efektima.